BAS 3 4 - 2 (1 - 1) DVS '33 Ermelo 13
12-3-2022, 14:30 uur

Zijn voetbalschoenen geen schoenen?

Beste Mark,

In tegenstelling tot vorige week was Sven er nu wel goed bij en zag hij vanaf minuut 1 wel wat buitenspel was en hierdoor wordt het eerste tegen doelpunt voorkomen. Na de vorige keer met 11-0 verloren te hebben van DVS waren wij nu opzoek naar revanche. Helaas begonnen we niet scherp en krijgen na 6 minuten al het eerste tegendoelpunt door het niet goed aansluiten van het middenveld krijgt DVS de ruimte om te scoren. Omdat wij 18 jongens op papier hebben besluiten de coaches om het kwartier te wisselen. Voor rust krijgen we nog 2 kansen, eerst een vrije trap van Dion die Brian net over kopt en na een steekbal van Rik op Brian die de bal op de keeper schiet, maar doordat hij de bal loslaat komt de bal voor de voeten van Rowan en die schiet de bal sportief binnen 1-1.

Na de Rust krijgen wij meteen een paar kansen met een goede steekbal van Tim op Rik die de bal om keeper heen tikt en het vervolgens koeltjes afmaakt, 2-1. Gaat het dan toch gebeuren gaan we dan toch onze revanche halen ? DVS krijgt een vrije trap voor de 16 meter en schiet de bal op goal. De bal gaat via lat en valt op de lijn en stuitert weer uit het goal. De spelers van DVS zeggen dat het een goal is, maar scheidsrechter Tolhoek ziet het goed en zegt verder spelen. Wij blijven aanvallen met Rik vanaf rechts die de bal over de verdediging heen stift op Christiaan die vervolgens de bal inkapt en scoort de 3-1. Nadat Tim buitenspel staat krijgt DVS een vrije trap. Joost Jan vindt dit geen vrije trap maar een indirecte vrije trap waarop Jasper zegt:“ Zijn voetbalschoenen geen schoenen?” Het wordt nog druk voor ons goal en Samir komt verkeerd uit en de bal wordt op zij gespeeld en binnen geschoten door DVS 3-2. Gaat dan toch niet lukken? DVS krijgt nog een kans ditmaal wordt de bal op magistrale wijzen van de lijn gehaald door Bob. Nu zegt DVS dat de bal tegen de hand van Bob kwam, maar door goed fluitwerk van scheidsrechter Tolhoek wordt de goal niet toegekend. Zoals je weet is Tim echt een sportschoolfanaat niks is te gek voor hem, niks kan hem stoppen. Dat dachten we tot vanmiddag, helaas ging Tim tegen het gras, nadat iemand zijn hand op zijn gezicht legde. In de laatste minuten van de wedstrijd krijgt BAS nog een vrije trap. Iedereen in en om het veld wil dat Christiaan de vrije trap neemt behalve Lars. Hij vindt dat jij de vrije trap moet nemen en laat dit duidelijk weten door het hard over het veld te schreeuwen. Uiteindelijk neem jij de vrije trap en leg jij hem voor Co zijn voeten. Co weet wel raad met zo’n bal en hoeft niet na te denken en schiet de bal tegen de touwen. Het is gelukt, de overwinning is binnen en we hebben onze welverdiende revanche behaald.

Volgende week spelen we in Lelystad tegen Unicum 7

Lars Dodde

Co Hanse

Christiaan Burgers

Rik van Dijk

Rowan Scholtanus

BAS 3 - DVS '33 ERMELO 13: 4 - 2 (1 - 1)

6' doelpunt 0 - 1
39' doelpunt 1 - 1  Rowan Scholtanus (Brian Wagenaar)

50' doelpunt 2 - 1  Rik van Dijk (Tim Stoffer)
68' doelpunt 3 - 1  Christiaan Burgers (Rik van Dijk)
73' doelpunt 3 - 2
90' doelpunt 4 - 2  Co Hanse (Mark Huizinga)

Speler van de wedstrijd: Rik van Dijk