6-11-2021, 15:00 uur
Langezand, Sportparkweg 5 Lelystad

Vanavond scoort hij nog een keer!

Beste Mark,

Deze week speelde we in Lelystad tegen SVL 67 6. Toen we daar aankwamen was het redelijk uitgestorven wij waren de enige wedstrijd die daar gespeeld werd. We speelde op het hoofdveld, SVL 1 speelt 2de klasse en voetbalt zijn thuiswedstrijden op het hoofdveld dus je verwacht dat het veld er mooi bij ligt. Dat was dus niet het geval, laten we zeggen dat de zandbak van veld 4 er bij ons beter bij ligt. Voor de aftrap begint geeft de scheidsrechter aan dat sommige woorden niet gebruikt mogen worden tijdens de wedstrijd. Bas gaat hiermee akkoord en de wedstrijd begint. We beginnen goed en krijgen al een paar kansen met Lukas, Tim, Christiaan en Rowan. Door de kwaliteit van het veld wisselt SVL al 5x in het eerste kwartier. Voor de rest van de eerste helft gaat wel aardig gelijk op en krijgen we hier en daar een kans. Door de gaten in het veld krijgt Rik last van zijn enkel en geeft aan dat hij wou wisselen en wordt vervangen door Dion. In de rust geven Theo en Rowan aan dat ze wil wisselen en Rik en Jibelino komen er in. Ook in de tweede helft blijft Bas veel in balbezit en krijgt genoeg kansen maar wordt elke keer net gemist. Uiteindelijk pakt Lukas de bal af van de aanvoerder speelt de bal naar Tim die 1 op 1 met de keeper komt te staan en rond hem vervolgens goed af. Aan de andere kant van het veld denkt de spits van SVL en dat er hands wordt gemaakt en pakt de bal in zijn handen. De scheidrechter fluit en zegt dat SVL hands maakt en geeft Bas een vrije trap. De spits is het hier niet mee eens en trapt de bal weg. De scheidsrechter geeft de spits een gele kaart en stuurt hem naar de kant. De wedstrijd komt iets eerder tot zijn eind, vijf minuten voor tijd krijgt de laatste man een duw van Christiaan en vindt dit een overtreding. De scheidsrechter zegt door spelen. Waar op de laatste man reageert met worden die niet gebruikt mochten worden. De scheidsrechter vindt het mooi geweest en fluit af. 1-0 overwinning is binnen we staan nu 5de in de competitie. In de kleedkamer geeft Tim aan dat hij vanavond een afspraakje heeft en denkt dat het serieuzer wordt wij zijn hartstikke benieuwd wie deze meid is en vragen of ze ook een keertje komt kijken. Tim vindt dat niet zo goed idee en zegt dat ze nooit komt kijken voor zijn eigen veiligheid.

Volgende week spelen we niet en die week daarop spelen we thuis tegen DSV Doornspijk.