BAS 3 1 - 1 (1 - 1) ASV Dronten 8
30-10-2021, 12:15 uur

De koploper op bezoek

Beste Mark,

Afgelopen zaterdag hadden we de koploper ASVD op bezoek. Voor dat we begonnen heeft Lars 3x de opstelling gewijzigd omdat Lukas, Jibelino en Rik later waren. Ook had Lars voor de eerste keer dit seizoen Jasper op de bank gezet dit werd hem niet helemaal in dank afgenomen. Met woorden zoals ben je wel helemaal lekker, voel eens aan je hoofd want je bent knetter gek en ik ga weer naar huis. Met Sven van terug van weg geweest en Sander hadden we voor het eerst na lange tijd weer 2 backs die normaal ook in de verdediging staan. ASVD die tot nu toe alles gewonnen had was deze week opzoek naar hun 4de overwinning van dit seizoen. De wedstrijd ging wel aardig gelijk op en over weer kregen we kansen om te scoren. Rond het midden van de 1ste helft krijgt ASVD 25 meter voor het doel een vrije trap. Brian zet Lukas als enige in de muur en de rest denkt zijn mannetje. De speler van ASVD neemt een aanloop en schiet hem in de kruising 0-1 jammer, koppies omhoog en verder voetballen. Ook Bas krijgt kansen en Theo speelt de bal diep op Christiaan die de bal via een ASVD speler bij Sebastiaan krijgt en die schiet in de linkeronderhoek tussen de keeper en de paal in goal!! 1-1 we doen weer mee in de wedstrijd. Vlak voor rust krijgt ASVD nog een kans maar die weert Dion af hij valt voor de bal en roept AUWW!!! na de wedstrijd legt Dion uit dat als de bal er wel was in gegaan en hij dat niet had gedaan dat de goal had geteld. In de rust en in de tweede helft wordt er nog wat gewisseld en krijgen zowel Bas als ASVD kansen maar hij gaat er niet in. 1-1 een prachtig resultaat tegen de koploper. Op naar volgende week dan spelen we uit tegen SVL 6.