Zeewolde 6 5 - 4 (1 - 2) BAS 3
28-1-2017, 15:00 uur
Sportpark De Horst, Horsterweg 202 Zeewolde

BAS 3 is weer begonnen

De vorstperiode is weer voorbij: er kan weer gevoetbald worden. Op het enorme kunstgrasveld van Zeewolde (een prachtig visitekaartje voor CSC) leed BAS 3 helaas een nederlaag tegen Zeewolde 6. Ondanks een 0-2 en later ook een 2-4 voorsprong won Zeewolde met 5-4.

Met de afgetrainde Boy in de goal (gelukkig, hij is weer fit), en verder liefst 3 wissels werd de geplande thuiswedstrijd toch maar afgewerkt in Zeewolde. Op het kunstgras met de gekke lijnen: één van de eerste velden, en daardoor erg snel. BAS 3 nam al snel een voorsprong door goals van Danny (koel in de korte hoek) en Gerjan (waarbij een verdediger prachtig onder een corner van Hans doorging), maar Zeewolde profiteerde eenmaal van een niet functionerende buitenspelval. Rust 1-2.

Meteen na rust werd rechtsback Hans verrast door een licht van richting veranderde bal, waardoor de linksbuiten de bal onder Boy in de lange hoek schoof (2-2), maar herstelde een lekker tikkend BAS 3 de marge weer. Marco had een mooie actie in huis op links, en schoot lekker raak in de lange hoek, en rechtshalf (!) Jorn rondde een zaalvoetbalaanval af: 2-4. Het was niet genoeg voor een punt. Boy werd lelijk verrast door een heel snel dalende bal van een metertje of 30 ("die leek houdbaar", aldus een voltallig BAS 3), en een snelle omschakeling betekende ook de gelijkmaker. Tot overmaat van ramp werd het ook nog 5-4 nadat Henk in de veter van de spits bleef haken, waarna de bal op de stip belandde.

Maar de minuten zijn weer gemaakt, en hopelijk slaagt Hans er nog in om ook volgende week een tegenstander vast te leggen. Laat het voorjaar maar komen...

hans

Jorn Rommens

Marco Westerhof

Danny Maassen

Gerjan Westerhof

ZEEWOLDE 6 - BAS 3: 5 - 4 (1 - 2)

5' doelpunt 0 - 1  Danny Maassen (-)
15' doelpunt 0 - 2  Gerjan Westerhof (Hans Custers)
30' doelpunt 1 - 2

47' doelpunt 2 - 2
55' doelpunt 2 - 3  Marco Westerhof (-)
60' doelpunt 2 - 4  Jorn Rommens (Iven van Velde)