Zwolsche Boys 6 3 - 3 (1 - 1) BAS 3
26-3-2016
Jo van Marle sportpark, Landsheerlaan 42-44 Zwolle

Opnieuw puntendeling tegen de Boys uit Zwolle

Zaterdagmiddag werd op het kunstgras in Zwolle 3-3 gelijk gespeeld tegen de plaatselijke Boys. Waar het twee weken in Biddinghuizen gelijk 2-2 werd zou BAS 3 volgens de regels doorbekeren.

Deze middag werd BAS3 aangevuld met Thomas de Gier en Nigel Kerkhof. De jonkies voorin ondersteund door het middenveld met Gerjan Westerhof en Edo Oosting. Deze combinatie zorgde in begin van de wedstrijd al voor de vroege 0-1. Via Gerjan mocht Edo vanaf rand 16 uithalen op de goal en de bal waaide er mooi in. Later in de eerste helft was het de niet te stoppen Gerjan die een penal verdiende wegens een overtreding in de 16, maar de scheids besliste anders. En ja, dan valt de goal natuurlijk aan de andere kant. Ruststand 1-1.

De tweede helft zou BAS twee keer op voorsprong komen, eerst vanuit een voorzet van Nigel was het Menno Slump die binnenwerkte. Later was het Thomas die een kadootje van de keeper uitpakte en knap vanaf 30 meter het lege doel trof. Beide keren konden de Boys gelijk maken zodat aan het eind van de wedstrijd een terecht gelijkspel op het bord stond. Een ultieme doelpoging van go-go-gadget-leg Edo zou de winst gebracht hebben maar zijn inzet ging via binnenkant paal uit het doel. Die zou erg lekker gesmaakt hebben maar helaas. Het bier smaakte er overigens niet minder om.

Volgende week gaat BAS3 de 2-0 nederlaag tegen Go ahead 7 rechtzetten.

allard

Thomas de Gier

Edo Oosting

Menno Slump

ZWOLSCHE BOYS 6 - BAS 3: 3 - 3 (1 - 1)

10' doelpunt 0 - 1  Edo Oosting (Gerjan Westerhof)
40' doelpunt 1 - 1

55' doelpunt 1 - 2  Menno Slump (Nigel Kerkhoff)
60' doelpunt 2 - 2
75' doelpunt 2 - 3  Thomas de Gier (-)