BAS 3 - SVI 5 : 3-0

BAS 3 3 - 0 (3 - 0) SVI 5
11-10-2014

Eerste winst voor BAS 3

Na een moeizame opstart van het nieuwe BAS 3 mochten ze vandaag dan eindelijk drie punten bijschrijven. SVI 5 werd met 3-0 verslagen.

Door de ruime aantallen van beide selectieteams is het slagen van BAS 3 eigenlijk een must: te veel spelers zouden anders helemaal niet in actie kunnen komen op zaterdag. Vandaag had BAS 3 de beschikking over 13 spelers, waarbij er 2 spelers (en een vlagger) van BAS 5 werden geleend. Carl Custers fabriceerde een opstelling, en broer Hans mocht tijdens de wedstrijd de leiding op zich nemen.

De eerste twee competitiewedstrijden werden nog verloren, maar vandaag was BAS 3 te sterk voor het ook nog puntloze SVI 5. In de eerste helft nam BAS 3 al ruim afstand. Jeroen Tolhoek versierde een - makkelijk gegeven - strafschop, en benutte hemzelf (1-0), en kort daarna schoot Jeroen ook de 2-0 binnen, na een knappe aanval over rechts. Binnen het half uur was het ook al 3-0, nadat Tom Schaap raak schoot na een voorzet van alweer Jeroen Tolhoek. Ricus had een vrij gemakkelijke eerste helft, en eigenlijk had de marge ook nog wel wat hoger kunnen zijn bij rust.

Martijn Langebeeke en Dirk van Dijk vervingen rechtsbuiten Theo Burgers en Edwin Tolsma in de rust. En met 3-0 voor is het bijna onvermijdelijk dat er wat gemakzucht in het elftal sloop. Net iets minder scherp dan voor rust dus, maar toch nog genoeg kansen om de score nog wat op te voeren. Maar helaas: dat gebeurde niet, maar na 90 minuten stond er dus 3-0 op het bord.

Volgende week speelt BAS 3 alweer thuis, en weer om half een. Dan komt IJVV 9 op bezoek: ook een middenmoter. Komt dat zien!

Jeroen Tolhoek

Tom Schaap

BAS 3 - SVI 5: 3 - 0 (3 - 0)

15' doelpunt 1 - 0  Jeroen Tolhoek (-)
25' doelpunt 2 - 0  Jeroen Tolhoek (-)
30' doelpunt 3 - 0  Tom Schaap (Jeroen Tolhoek)

Speler van de wedstrijd: Jeroen Tolhoek