BAS 3 - SVI 9 : 2-2

BAS 3 2 - 2 (2 - 1) SVI 9
21-9-2013, 14:30 uur

Puntverlies tegen SVI

De mannen van bas3 hebben verdiend gelijkgespeeld tegen SVI9. Al had SVI daarbij de hulp van scheidsrechter nodig.

Deze middag was de spoeling wederom dun. Met hulp van Sieberen vanuit bas4 konden we het aantal op 11 krijgen. Uiteindelijk kwam Jorn ook nog met de tas zodat we zelfs een wissel hadden. Het begin van de wedstrijd was van beide kanten slap. SVI trapte vanaf de aftrap de bal tot doeltrap waarna Andre (keeper omdat Jaco met BAS 1 mee naar Vaassen mocht) de bal tot ingooi uittrapte. Lekker zo’n start! Gaande weg kreeg SVI meer grip op de wedstrijd en moest Richard de spits belemmeren voor een vrije loop op de goal van Andre. Een vrije trap voor SVI en de eerste 10-minuten straf voor een bas3 speler deze competitie. Uit de vrije trap kwam geen gevaar en zelf met een man minder wist bas3 tot scoren te komen (is dat ook een shorthanded goal?). Sieberen kon Menno bedienen die vervolgens met links de keeper (en ook de spelers van bas3) verraste. SVI kwam later in de eerste helft terug door de 1-1 te maken. Tegen het einde van de eerste helft nam bas3 wederom de leiding. Een aanval waarbij Menno ondanks een verdediging om zijn middel doorstoomde en de 2-1 over de lange keeper scoorde. SVI claimde een overtreding maar een Menno op stoom is niet te stoppen.

In de rust werd Oscar vervangen door Allard en later kwam Bob (die eerst had gewerkt) voor Patrick. De tweede helft was volledig voor bas3, de controle was er en het was wachten op de goal. Tot een kwartier voor de scheids de bal bij de stip bij bas3 legde. Een vermeende overtreding van Edo werd door de leidsman bestraft met een 11-meter. SVI wist deze buitenkans te benutten het haalde hiermee een punt uit dit duel. Uitbundige complimenten van de tegenstander voor onze scheids, tja, omgekeerd hadden wij dat ook gedaan.

Volgende week een weekend zonder voetbal zodat de hoofdjes weer fris en fruitig zijn voor de volgende wedstrijd. Alle mudmasters veel succes!

allard

Menno Slump

BAS 3 - SVI 9: 2 - 2 (2 - 1)

30' doelpunt 1 - 0  Menno Slump (Sieberen Sybesma)
35' doelpunt 1 - 1
44' doelpunt 2 - 1  Menno Slump (-)