WHC 4 4 - 4 (3 - 1) BAS 3
13-4-2013
Mulderssingel, Hoeloosweg 15 Wezep

Henk scoort!

De uitwedstrijd tegen de ervaren mannen van WHC 4 leverde een punt op. Met de inbreng van 6 man van BAS 5 eindigde het in 4-4.

Met Andre in de goal viel al binnen de 30 seconden de 1-0 van WHC: via Andre en een kluts van Oscar viel de bal voor de voeten van de WHC-spits. BAS 3 stelde al snel orde op zaken: Paul Doppenberg werd keurig diep gestuurd door Hans en rondde koeltjes af: 1-1. Even later scoorde Hans zelf ook: hijzelf dacht na de dieptepass van Henk aan buitenspel, maar lobde voor de zekerheid toch maar de bal over de keeper. Die rende nog terug, maar het was 1-2, want het fluitje kwam van het veld ernaast. Paul scoorde zowaar ook 1-3 en had net voor rust de 1-4 nog op de schoen, maar die bal ging er niet in.

Met Peter Ceelaert voor Hans scoorde WHC vlak na rust tegen en werd het spannend. De 3-3 viel echter pas 10 minuten voor tijd (Andre pakte de bal net achter de lijn); en toen diende het moment van Henk zich aan. Hij promoveerde een vrije trap van Foort eerst prachtig op de kruising, de terugspringende bal werd door Paul weer voorgezet, waarna Henk de 4-3 binnen roste. Helaas viel meteen daarna ook weer de 4-4, vanuit een corner: eindstand 4-4.

"Tja, vooraf teken je hiervoor, met 12 man een punt in Wezep, maar met 1-3 voor in de rust zat er toch meer in". Ze worden alweer arrogant, die BAS 3-ers. Dinsdag spelen ze alweer: in Dronten tegen asv Dronten 4.