BAS 3 - Stroe 3 : 5-1

BAS 3 5 - 1  Stroe 3
12-5-2012, 12:30 uur

Quatro ten Cate

Vandaag de laatste competitie wedstrijd van seizoen 2011-2012 gespeeld, tegenstander Stroe 3. Met 12 man aan de wedstrijd begonnen en Mart zal als 13e man de 2e helft aansluiten.
De start van de wedstrijd was veel belovend binnen 3 minuten lag de bal al achter de doelman van Stroe. Een schot van Niels werd geblokt maar Erwin was er als de kippen bij om de rebound in de korte hoek binnen te schieten. Daarna golfde het spel op en neer, Stroe hanteerde vaak de lange bal en daar hadden wij het soms lastig mee, bij vlagen voetbalde BAS3 een lekkere pot maar deze momenten werden afgewisseld met slordig voetbal waardoor de opbouw vaak door Stroe verstoord kon worden.
In de 18e minuut geven wij een corner weg, de corner werd knap binnen gekopt (Kevin kansloos) dus 1-1. In de 23e een lange bal van Niels op Theo, Theo bedient Danny, Danny snijdt naar binnen en rond af in de verre hoek, 2-1. In de rust een levendige discussie over wat goed en wat fout gegaan was, de 2e helft werd begonnen met Mart in de rol van controlerende middenvelder. In de 58e minuut een vrije trap van BAS, deze werd door Stroe slecht verwerkt en na een combinatie tussen Theo en Danny werd Erwin aangespeeld en Erwin ronde bekwaam af, 3-1. Stroe deed er een schepje bovenop en bleef de ballen naar voren pompen, in de 64e min. krijgt een Stroe speler alle tijd om op rand 16 de bal aan te leggen, zijn schot ging in de kruising, 3-2. BAS3 kreeg het lastig door het spel van Stroe maar in de 85e minuut werd de overwinning veilig gesteld, een wilde trap van Thijs naar voren werd door de laatste man van Stroe verkeerd beoordeeld en Erwin was er wederom vlot bij om de bal in het net te werken, 4-2. In de 90e min. een aanval van Stroe wordt afgeslagen en een lange bal van Theo wordt door Erwin op waarde geschat en na het omspelen van zijn tegenstander maakt Erwin zijn vierde van deze middag (zijn 30e van dit seizoen), 5-2.
Man van de wedstrijd, hoe kan het anders als je vier keer scoort, Erwin.