DVS '33 Ermelo 8 1 - 2  BAS 3
5-5-2012, 12:30 uur
Sportpark DVS, Sportlaan 27 Ermelo

gemiste kansen

Vandaag (zat. 5 mei) aangetreden tegen DVS 33, vanaf de aftrap was BAS de iets boven liggende partij, de kansen die er waren die waren voor BAS3, helaas gingen grote kansen (Erwin, Niels, Wouter, Jorrit) er niet in. Wat dan vaak gebeurd is dat de tegenstander eigenlijk uit geen kans toch weet te scoren, dit deed DVS ook in de 44e minuut.
In de kleedkamer werd de conclusie getrokken dat wij de wedstrijd zeker nog konden winnen. De start na rust was prima in de 49e minuut trok Bas W. de bal vanaf rechts voor, de bal ging over iedereen heen en zoals vaker stond Erwin op de goede plek om deze voorzet tot doelpunt om te toveren (1-1).
In de 17e minuut maakte Niels de 1-2, na een mooie aanval via Peter C, Niels en Danny schoot Niels de bal binnen. Dit was dan ook de eindstand wat in het ver volg van de 2e helft werden er wel kansen gecreeerd maar niet afgemaakt maar de achterhoede en keeper stonden goed waardoor er feitelijk geen kansen werden weg gegeven.

Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Stroe (aanvang 12.30 uur)