BAS 3 - Harskamp 2 : 4-1

BAS 3 4 - 1  Harskamp 2
28-4-2012, 12:30 uur

Harskamp

Na de wedstrijden tegen Bennekom (goed) en SDS (matig) was vandaag Harskamp 2 de tegenstander. Door een gebrek aan verdedigers was de opstelling wat gewijzigd, zo stond Bas W op de voorstopperplaats en Theo op de rechts back positie. De ploegen hielden zich in evenwicht en het BAS was onzorgvuldig in de opbouw, vaak werd de lange bal gebruikt en gegokt op de snelheid van Danny en peter, in de 20e min. een goede aanvalsopzet via Peter en Erwin, de voorzet van Erwin werd door Wouter prima afgerond (1-0). In de 31e min. een lange bal van Harskamp deze werd door een communicatie foutje tussen Marco en Martijn niet goed verwerkt en de bal werd door Harskamp voor getrokken en binnen gewerkt (1-1).
Leon onderschept in de 35e min. een aanval van Harskamp, hij speelt Wouter in die vervolgens de combinatie aangaat met Danny, Danny komt naar binnen en zijn schot treft het doel (2-1).
10 Minuten naar rust maakt Jorrit naar lang blessureleed zijn rentree, hij komt in het veld voor de licht geblesseerde Wouter. In de 51e min. maakt Jorrit zijn eerste actie, hij krijgt de bal op eigen helft en hij begint een rush naar het doel van Harskamp, in de 5 meter van Harskamp bedient hij Erwin op maat echter Erwin wist dit buitenkansje niet te benutten maar 2 minuten later maakte Erwin dit foutje meer dan goed, na een onderschepping van Bas W werd Erwin in de 16 meter aangespeeld door Niels, na wat kap en draai beweging weet Erwin een lob te produceren die de keeper verraste en de bal keurig onder de lat binnen viel (3-1). In de 67e min. onderschept Jorrit de bal en speelt Martijn in, Martijn op zijn beurt Danny ingespeeld en Danny begint aan zijn zoveelste rush van deze middag, zijn voorzet word door de goed mee gelopen Jorrit keurig afgewerkt (4-1). Een teleurstelling een minuut of 15 voor tijd, Jorrit maakt een actie maar zijn tegenstander zet een tackel in, mist de bal maar raakt Jorrit op de net herstelde enkel. Jorrit zijn rentree heeft dus maar een kwartiertje mogen duren, nu maar hopen dat de blessure mee valt, want het kwartiertje van Jorrit smaakt naar meer.
Met de 4-1 voorsprong op het bord werd Marco uit voorzorg gewisseld zo kan de enkel van Marco iets meer rust krijgen, Marco loopt al een paar weken met een pijnlijk (ingepakte) enkel te voetballen. In het laatste kwartier speelde Leon de wedstrijd uit als laatste man en ook Leon gaf met zijn achterhoede geen kans meer weg. Uitslag 4-1