DTS 6 4 - 2  BAS 3
21-4-2012, 12:30 uur
Sportpark Inschoten, Koekeltse Boslaan 2 Ede GLD

deceptie

Vandaag vol goede moet aangetreden naar Ede gezien het goede voetbal van vorige week, Aangetreden moest worden tegen DTS 33-6, de wedstrijd begon zeer voorspoedig BAS3 had het betere van het spel en kwam ook op een 0-2 voorsprong door mooie doelpunten van Wouter (voorbereidend werk Leon) en van Erwin. Na een half uur werd DTS sterker en kwam BAS er voetballend minder aan te pas. Dit resulteerde in 2 tegen treffers (in de 27e en 37e min.), tegen treffers die ontstonden door slap verdedigen en persoonlijke fouten. In de rust was er nog vertrouwen dat BAS3 het goede spel van het eerste half uur weer zou kunnen oppakken. Het tegendeel was echter waar, in de 2e helft was er maar 1 elftal wat voetbalde en dat was DTS (waren feller, vonden elkaar beter, wonnen de 2 bal enz). Het was ook aan DTS te wijten dat de wedstrijd niet veel eerder beslist werd gezien het aantal grote kansen die DTS onbenut liet.
DTS had moeten uitlopen naar een hoge score, zij hielden voor ons de schade beperkt om maar 2 x te scoren (61e en 84e min.).
Met een beetje geluk had BAS ook nog 2 x gescoord (bal op de lat en 1 op de paal) maar een gelijk spel was niet verdiend geweest. Waar BAS3 het heeft laten zitten is dat zij naar een goed begin stopten met voetballen en qua inzet verder onder de maat bleef. Een wedstrijd win je met 11 spelers en wanneer de helft niet thuis geeft dan word het een moeilijk verhaal en dan laat je de spelers die wel willen behoorlijk zitten en dan verlaat je het veld met een deceptie over het resultaat en hoe deze tot stand is gekomen.