BAS 3 - Bennekom 8 : 7-2

BAS 3 7 - 2  Bennekom 8
14-4-2012, 12:30 uur

Revanche

De wedstrijd tegen Bennekom 8 stond op het programma, van te voren was bekend dat dit een zware wedstrijd zou worden, de uitwedstrijd bij Bennekom werd kansloos met 8-0 verloren.
Om 14.30 werd er afgetrapt, al snel bleek dat Bennekom beter voetbalde en dat BAS achter Bennekom aan liep, echter de betere kansen waren wel voor BAS (Paul, Erwin, Peter en Tom) al werden deze niet benut. Pas na een half uur spelen kwam de wedstrijd wat in balans.
In de 39e minuut werd een voorzet van Bennekom van links slecht verwerkt en via een klutsbal lag de bal in het BAS doel 0-1. In de 43e minuut een goede loopactie van Peter over rechts, Peter bediend Niels en de voorzet van Niels werd door Paul keurig afgerond 1-1.
Na de rust was BAS de bovenliggende partij al kwamen wij in de 47e minuut goed weg toen een doelpunt van Bennekom terecht wegens buitenspel werd afgekeurd. Jelle bracht BAS3 in de 49e minuut op voorsprong na een goede individuele actie plus een schot wat over de keeper in het doel verdween (2-1). In de 56e minuut een ingooi vanaf links op Paul, na een goede actie leverde Paul een voorzet af die door Erwin fraai werd afgewerkt (3-1). In de 58e min. een aanval/voorzet van Bennekom deze werd door Gerard onfortuinlijk in ons eigen doel gegleden (3-2). Daarna was het BAS wat de klok sloeg, in de 60e min. een corner van Erwin via een (schamp) kopbal van Niels belande de bal op de voet van Peter en het was 4-2.
Een mooi opgezette aanval via links via Leon en Paul, de voorzet van Paul werd door Erwin knap binnen gekopt (5-2). In de 78e min. liet Ricus zien wat hij in huis heeft hij redde nl fraai op een paar inzetten van Bennekom, in de 80e min. wederom een aanval over onze linkerkant, Erwin werd door Paul aangespeeld, Erwin werd in de 16 meter ten val gebracht en de Scheids gaf penalty (volgens Erwin zwaar bestraft), Erwin ronde de penalty wel koeltjes af (6-2).
Het eindschot kwam toch weer via Leon en Paul, die 2 konden elkaar goed vinden, León speelt een tegenstander uit (een panna) en bediend Paul. Paul neemt aan en zijn lob verdwijnt over de keeper het doel in (7-2). Hiermee was de eindstand bereikt en had BAS revanche genomen op de kansloze uitwedstrijd.