Zeewolde 6 1 - 1  BAS 3
31-3-2012, 15:00 uur
Sportpark De Horst, Horsterweg 202 Zeewolde

Gelijk

vandaag aangetreden tegen Zeewolde 6. Over de 1e helft valt weinig bijzonders te melden, beide ploegen hielden elkaar (met niet al te best voetbal0 in evenwicht.
De 2e helft begon goed al werden in de 46e en 58e minuut 100% kansen door BAS3 niet benut, een minuut of 17 na rust kreeg een middenvelder van Zeewolde alle tijd om de bal voor zijn goede been te leggen en vervolgens haalde deze speler prima uit en de bal verdween buiten bereik van Kevin in het doel (1-0).
BAS3 probeerde druk te zetten om zo minimaal een gelijk spel uit het vuur te slepen, in het laatste kwartier werd er achterin 1 op 1 gespeeld. Zeewolde had de beslissing kunnen forceren maar Kevin stond zijn mannetje en plukte in een 1 op 1 de bal voor de voeten van de Zeewolder spits weg. In de 83e minuut gaf BAS W een voorzet die door Erwin fraai in het doel werd geschoten (1-1). In de laatste minuten hadden Zeewolde en BAS beide de mogelijkheid om de winst te pakken, dit gebeurde niet en de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijk spel.