BAS 3 - Veensche Boys 3 : 1-3

BAS 3 1 - 3  Veensche Boys 3
24-3-2012, 12:30 uur

Veensche Boys

Vandaag stond de wedstrijd tegen Veensche Boys op het programma, VB de ploeg die 2e staat in de competitie. Gezien de ranglijst een zware wedstrijd maar de uitwedstrijd bij VB werd nipt verloren (3-2) de wellicht was een goed resultaat mogelijk.
De warming up werd ongeinspireerd afgeraffeld dus dat beloofde niet veel goeds, echter na het fluitsignaal was de motivatie ineens aanwezig, in de 1e minuut werd de aanval van VB onderschept en Erwin bediende Danny met een lange bal, Danny trok iets naar binnen en krulde zijn schot in de rechter bovenhoek (1-0). In de 3e min. een aanval van VB, Remco maakte een ongelukkige overtreding in ons strafschop gebied, gevolg penalty, die door de keeper van VB koeltjes werd benut (1-1). De wedstrijd was voetballend niet al te best, beide ploegen hadden veel balverlies (door onrustig en onzorgvuldig voetbal).
In de 28e min. bediende Danny Erwin op maat met een steekbal achter de verdediging, Erwin ronde koeltjes af. Erwin werd echter door de grensrechter (onterecht) afgevlagd voor buitenspel, helaas nam de scheidrechter dit vlagsignaal over, dus de goal werd afgekeurd. Op slag van rust een aanval van VB, via rechts.
De buitenspeler van VB zocht het duel op en onze verdediger Remco zetten een sliding in maar raakte de aanvaller, wederom een strafschop. De strafschop (keeper VB) werd door Ricus in 1e instantie nog gestopt maar hij kon niet voorkomen dat in de rebound VB alsnog scoorde (1-2).
Na rust een eentonige wedstrijd er was maar 1 ploeg die wilde voetballen en de wedstrijd domineerde en dat was BAS3. Ondanks het domineren leidde dit niet tot grote kansen, het bleef maar bij kleine kansjes en schoten van afstand. Het laatste kwartier werd er achterin 1 op 1 gespeeld en Marco ging in de spits spelen om mogelijk nog iets te forceren, ondanks de dreiging van BAS werd door BAS niet gescoord, dit deed VB echter nog wel in de 92 min. een aanval van BAS werd onderschept en de counter door VB koel afgerond (1-3).
Volgende week Zeewolde uit en dan op naar een postiever resultaat.