Bennekom 7 2 - 1  BAS 3
25-2-2012, 13:00 uur
De Eikelhof, Achterstraat 11 Bennekom

te weinig

Vandaag tegen Bennekom 7 gespeeld, het begin was erg matig, er werd slap gevoetbald. Dankzij Ricus, onze doelman voor vandaag, stonden wij niet met een paar minuten te spelen al op een dikke achterstand. Ricus maakte zijn woorden van voor de wedstrijd volledig waar, hij had gezegd ik ben topfit en scherp en dit heeft hij deze met een paar fabelachtige reddingen laten zien.
Met een minuut of 10 op de klok pakte BAS 3 het dan toch op en kwam de wedstrijd in balans. In de 20e minuut zette Bennekom een aanval op door het midden, de spits werd gezocht en de buitenspel val klapte te laat dicht, de spits liet Ricus dit keer kansloos (1-0). In de 27e minuut goede aanval van BAS, Ali werd bereikt deze speelde zich mooi vrij maar zag zijn inzet gekeerd, de rebound kwam weer voor de voeten van Ali terecht maar nu zag Ali een 2-tal ploeg genoten over het hoofd, die vrij stonden voor een leeg doel, Ali zijn 2e inzet ging helaas naast.
Bennekom en BAS hielden elkaar de 1e helft in evenwicht, de betere kansjes waren echter voor BAS (Wouter en Jelle).
In de 2e helft begon BAS voortvarend, er werd goed gevoetbald en ook kansen werden gecreeerd. In de 52e minuut een diepe bal op Theo, Theo werd buiten de 16 meter gestuit door de Bennekom keeper die duidelijk hands maakt. Maar de verder goed leidende scheidrechter gaf alleen maar een vrij trap.
In de 58e minuut werd een corner van Bas W ingekopt door Thijs maar zijn inzet werd net nog van de lijn gehaald. BAS had het betere van het spel maar Bennekom bleef wel gevaarlijk in de counter, dit leidde in de 66e minuut tot de 2-0.
In de 71e minuut werd een inzet van Jelle wederom met het nodige geluk door de Bennekom keeper van de lijn gehaald.
In de 76e minuut een counter van Bennekom, de spits kwam 1 op 1 met Ricus maar Ricus won dit duel glorieus en hield BAS 3 dus nog in de race. In de 85e minuut een goede aanval via Jelle, Bas W en Wouter, Wouter bezorgde de bal uiteindelijk bij Rocco, die droog uithaalde en met een schuiver de keeper kansloos maakte 1-2. BAS bleef proberen om de gelijkmaker te forceren, in de 89e minuut leek dit toch nog te lukken, Wouter draaide zich in de 5 meter goed vrij maar zag zijn inzet tot 2x toe op de doellijn gekeerd, ook de 3e rebound van Theo werd op het laatste moment toch weer door een speler van Bennekom geblokt.
Na deze hachelijke momenten voor het Bennekom doel floot de scheidrechter af. Met een score van 2-1 op het bord kreeg BAS 3 deze middag te weinig, een gelijk spel was meer dan verdiend geweest.