BAS 3 - SDS '55 3 : 3-1

BAS 3 3 - 1  SDS '55 3
17-12-2011, 12:30 uur

Bijna winterstop

zaterdag 17 dec. stond de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen SDS 55 3 op het programma, met Bas Suidgeest, Rick Aernaudts en Tim Breg in de basis werd er afgetrapt.
Tot de 22e minuut ging het spel redelijk gelijk op en echte kansen werden er van beide kanten niet gecreeerd. Op een lange pass van Bas S zette Niels heel goed door, Niels werd neer gelegd en de vrije trap die daarop volgde werd door Bas S in het doel gekopt (1-0). In de 35e minuut een mooi opgezette aanval/opbouw via Bas, Tim en Bas w kwam de bal bij Niels, Niels draaide kort bij zijn tegenstander weg en schot de bal schitterend in het doel (2-0).
In de rust iedereen tevreden over de stand en over de manier van voetballen, de 2e helft zou deze lijn door getrokken worden.
De 2e helft was beduidend minder dan de eerste helft, de passing werd minder en de opbouw verliep traag, dit leidde in de 53e minuut tot onnodig balverlies en een tegen goal (1-2).
Na deze tegen goal hebben wij niet veel kansen meer weg gegeven al bleef het spel minder als in de 1e helft. In de 80e minuut na een lange pass van achteruit zette Ali goed door en vanuit een moeilijke hoek wist hij het net wel te vinden (3-1).
De wedstrijd was hierna gespeeld en met een 3-1 overwinning op zak kon er gedoucht gaan worden.
Met 9 punten uit de laatste 3 wedstrijden lijkt de positieve lijn door te zetten, hopelijk kan deze lijn ook na de winterstop voor gezet worden.