26-11-2011, 14:30 uur
De Bosrand, Tolnegenweg 36 Stroe

Stroe uit

Vandaag met een compleet derde naar Stroe gereden om daar te voetballen, de enige wijziging was dat Kevin het doel van BAS1 moest verdedigen en dat daarom Sander bij ons op het doel stond.
De wedstrijd begon van BAS kant rommelig, de eerste 10 minuten werd er vaak bal verlies geleden en werd er slecht ingespeeld, hierna werd het spel beter en was BAS3 gelijkwaardig aan Stroe.
Over en weer waren er wel kleine kansjes maar beide keepers hielden hun doel schoon.
De 2e helft begon zoals de eerste helft was afgelopen, 2 gelijkwaardige ploegen die wel kansjes creeerden maar deze niet benutten. Tot de 75e minuut, bij een aanval van BAS zet Niels goed door en hij weet een corner te versieren, Jorrit trapt de corner die vervolgens door Tom S. word binnen gelopen (0-1).
Na dit doelpunt begint Stroe meer pressie te spelen en BAS kwam onder druk te staan zonder echt grote kansen weg te geven, door presie van Stroe lag er achter bij hun verdediging veel ruimte, in de counter bleef BAS dan ook gevaarlijk, in de 80e minuut krijgt Stroe een serie corners, een van deze corner werd door de spits strak ingekopt maar gelukkig kon Tom S deze bal over het doel werken. Zo was Tom meteen de man van de wedstrijd, goed spelen, een doelpunt maken en een bal van de eigen doellijn halen. Hiermee doe je misschien een paar andere spelers iets tekort want de verdediging en het middenveld stond vandaag als een huis.
In de 83e minuut gaat de links back van Stroe in de fout, een ingooi gooit hij veel te kort richting keeper, door onderschepping van BAS W en via Ali komt de bal bij Niels die de 0-2 optekent.
De wedstrijd was hierna wel voor een groot deel gespeeld, Stroe probeerde het nog wel maar kon geen bres slaan in de BAS verdediging. Het sluitstuk kwam van Sander en Paul, Sander onderschept een voorzet van Stroe en met een machtige uittrap bedient hij Paul om maat, Paul gaat op de uitlopende Stroe keeper af en weet met een sublieme lob de keeper te verschalken (0-3).
Een prima wedstrijd werd vandaag winnend afgesloten.