BAS 3 - DVS '33 Ermelo 8 : 2-1

BAS 3 2 - 1  DVS '33 Ermelo 8
19-11-2011, 12:30 uur

BAS 3,5

4 spelers van BAS3 moesten met BAS2 meespelen, tel daar een 3-tal geblesseerde spelers bij en het gevolg was dat 6 spelers van BAS4 het derde tijdens de wedstrijd tegen DVS 8 kwamen versterken.
De tegenstander kwam de commissie kamer binnen met de opmerking dat het een echte 6 punten wedstrijd was gezien de ranglijst.
Dit was op het veld ook terug te zien van beide kanten veel inzet en motivatie op de wedstrijd te willen winnen.
DVS kwam iets beter uit de startblokken wat in de 7e minuut leidde tot de 0-1 (op links werd er niet best verdedigd en de voorzet werd door Jorrit verkeerd beoordeeld waardoor de bal in het doel verdween) Jorrit de stand in voor Kevin was hier wel even ziek van maar hij herstelde zich uitstekend en keepte verder een prima wedstrijd. Na de 0-1 trok BAS het spel naar zich toe wat in de 29e minuut leidde tot de verdiende 1-1. Vanaf links werd de geheel vrijstaande Erwin goed aangespeeld en Erwin was niet zelfzuchtig en bediende Wouter op maat en Wouter schoot de bal koeltjes binnen.
De 2e helft begon als het 2e deel van de 1e helft, een beter voetballend BAS3. In de 55e minuut onderschept Niels de bal en bedient Erwin op maat, Erwin schoot de 2-1 binnen.
Na dit doelpunt ging DVS alles op alles spelen en was het soms billen knijpen maar Jorrit hield zijn doel schoon, een minuut of 15 voor tijd werd een glaszuiver doelpunt van Erwin wegens buitenspel afgekeurd. DE eindfase was super rommelig ook door invloed van de scheidsrechter. De scheids had het bij DVS echt gedaan toen hij (inderdaad) 4 minuten te vroeg affloot.
Eindstand na een bewogen wedstrijd 2-1.