BAS 3 - DTS 6 : 1-4

BAS 3 1 - 4  DTS 6
5-11-2011, 12:30 uur

DTS Ede 6

Voor de wedstrijd werd er op gehamerd dat er scherp begonnen moest worden. In de praktijk bleek het tegendeel. In de 3e min balverlies bij Niels (op eigen helft), daarna grepen de re-back en de laatste man niet in, waarna de voorzet binnen werd gewerkt (0-1).
In de 6e minuut balverlies op links, de re-buiten van Ede komt door en zijn voorzet wordt door Martijn T. in het eigen doel geranseld (mooiste doelpunt van de wedstrijd, 0-2). Na dit doelpunt herpakte BAS3 zich zelf en ging eindelijk voetballen, wat leidde tot een hele mooie aanval over rechts (Niels, Theo), de voorzet van Theo werd door Ali (alweer hij) binnen getikt.
De 2e helft ging redelijk gelijk op met kleine kansjes over en weer, maar Kevin stond een goede partij te keepen en hield zijn doel schoon. Tot de 60e min. Ede zette een aanval op door het centrum, de spits schoot hard in maar Kevin redde knap maar kon niet voorkomen dat de rebound alsnog door een Ede speler werd binnen gewerkt (1-3). In de 67e minuut kreeg Andre ten Cate, die de geblesseerde Ali was komen vervangen, een opgelegde kans. Helaas kon Andre de 1 op 1 situatie met de keeper niet omzetten in een doelpunt.
In de 77e min. een schot van Ede uit de 2e lijn weer redt Kevin maar wederom is de rebound voor Ede (1-4).
Commentaar van de leider van Ede na de wedstrijd is dat hij blij was met de overwinning maar dat de 1-4 geflatteerd was en hij vond dat na een slap begin van BAS in de 1e helft, BAS zich goed hersteld heeft en dat in het 2e deel van de 1e helft BAS de betere partij was.
Dus de volgende wedstrijden scherper beginnen en de lijn van het 2e deel 1e helft tegen Ede door trekken.

Ali Yazici

BAS 3 - DTS 6: 1 - 4

6' doelpunt 0 - 2  Martijn Tolhoek (-)