BAS 3 - Zeewolde 6 : 1-5

BAS 3 1 - 5  Zeewolde 6
15-10-2011, 12:30 uur

Zeewolde 6

De wedstrijd tegen Zeewolde 6 begon zeer voortvarend, al na een minuut of 3 kwamen wij op voorsprong door een vrije trap van Jelle. In de 10e minuut kwam Zeewolde langszij, een corner werd afgeslagen maar de opnieuw ingebrachte bal kon vrij worden ingekopt (3 Zeewoldenaren stonden frank er vrij bij de 2e paal).
In de 34e minuut werd de spits van Zeewolde door een steekbal aangespeeld (volgens toeschouwers in buitenspel positie), in 2 pogingen werd Kevin geklopt
Ondanks de 1-2 ruststand was het gevoel dat wij deze wedstrijd nog naar ons toe konden trekken, de 1e helft was gelijk op gegaan en BAS voetbalde zelf iets beter dan Zeewolde.
De 2e helft draaide uit op een teleurstelling, in de 23e minuut werd voorin balverlies geleden en in de daarop geplaatste counter werd de 1-3 aangetekend. Na dit doelpunt werd Zeewolde de bovenliggende partij en voetbalde ook beter als BAS3. Zeewolde liep uit door doelpunten in de 27e min en in de 35e min naar een 1-5 voorsprong (ook de eindstand).