SDV Barneveld 8 10 - 0  BAS 3
24-9-2011, 16:15 uur
Norschoten, Barnseweg 9 Barneveld

Barneveld uit altijd??

Vandaag naar Barneveld om daar om de zeer fijne tijd van 16.15 uur te gaan voetballen, in Barneveld aangekomen bleek dat de wedstrijd voor de onze zeker met een half uur uit zou lopen, uiteindelijk trappen wij om 16.45 uur af tegen Barneveld.
Barneveld begon beter aan de wedstrijd dan wij, Barneveld was gretiger, feller in de duels, wist elkaar ook beter te vinden. Dit leidde al snel tot een 1-0 achterstand, na een minuut of 20 kwamen wij toch redelijk in de wedstrijd en waren wij gelijkwaardig aan Barneveld toch konden wij het niet voorkomen dat wij met een 3-0 stand de rust in gingen. Tijdens de rust hadden wij het gevoel dat het eea in de 2e helft nog recht getrokken kon worden, dus vol goede moed de 2e helft in. Over de 2e helft kan ik kort zijn, Barneveld heeft ons over lopen (zij waren fysiek beter en slimmer en ook hun veldspel was een stuk beter) en op een paar kleine kansjes van ons konden wij het niet voorkomen dat de eindstand een pijnlijke 10-0 nederlaag was.
Een dag om snel te vergeten maar aan alle vervelende dingen is iets positiefs te zeggen. Voldoende punten om van te leren en om aan te werken.
Volgende week Ermelo thuis en dan proberen om deze nederlaag van ons af te spelen, wij kunnen beter dat hebben wij de eerste 2 wedstrijden laten zien.