De Beek, Koperensteeg 4 Wekerom

SDS'55 3-BAS 3

Vandaag voor de eerste keer met het nieuwe jong BAS 3 op stap,
om 11.30 het vertrek naar Wekerom op te spelen tegen SDS"55 3. De aankomst aldaar was wat rommelig, een speler was zijn schoenen vergeten, de teneu's waren niet compleet (3 broekjes en sokken tekort) SDS hielp ons aan de ontbrekende spullen.
Om 13.00 uur werd er afgetrapt, de eerste helft ging redelijk gelijk op. De beste kansen waren voor SDS maar Kevin was in een uitstekende vorm en hield zijn hok schoon.
De 2e helft verliep meer in ons voordeel, de duels werden meer gewonen en er werden kansen gecreeerd. In de 15e minuut was het Jesper die Niels bediende met een steekbal, Niels schoot op de lat maar een attente Ali liep de bal het doel in.
In de 30e minuut wederom raak een corner van Theo werd door Loyd in (in 2 x) het doel ingejaagd. De 0-3 viel na een uitstekende steekpas van Tom op Niels en ook Niels pakte dus zijn doelpunt mee.
Uitslag 0-3 in ons voordeel dus in een goede stemming huiswaarts gekeerd.