BAS 2 5 - 1  BAS 3
15-1-2005
De Schelp, Sportlaan 36 Biddinghuizen

Met opgeheven hoofd...

Ondanks een 5-1 nederlaag ging BAS 3 als morele winnaar van het veld: pas met 5-0 of meer zou BAS 2 echt winnen, was donderdag afgesproken. En de goals werden wel heel gemakkelijk weggegeven...

Met het debuut (rentree) van Daniel Muller, de van BAS 4 geleende Sieberen Sybesma en verder nog 11 min of meer fitte spelers werd BAS 2 tegemoet getreden: in azurri blauw dit maal, maar het shirt zat niet lekker, aldus Herman. Het blauw kostte ook de 0-1, want binnen de minuut lag de bal al achter Edwin, maar toen "hadden we ook pas in de gaten dat wij in het blauw speelden", aldus Carl. Edwin keepte daarna een zeer sterke 1e helft, hij hield BAS 3 overeind. BAS 3 kreeg echter zo nu en dan toch kansen en 5 minuten voor rust viel de gelijkmaker: mooie actie op links van Peter Claassen, goed terugleggen (achter de mopperende Herman dit keer) en daar was Bob Veugelers om de 1-1 binnen te schieten.

Maar na rust ging het vrijwel meteen mis: twee weggevertjes achterin werden keihard afgestraft en de 3-1 stond op het bord. Daarna nog veel kansen, maar geen goals en alleen BAS 2 scoorde nog twee maal, waarvan - vooruit, hij haalt het verslag - een hele mooie lob van Stefan Tolhoek.

Dikke nederlaag dus, wat gemopper over het open huis achterin en het niet benutten van de kansen voorin, maar we zijn weer onderweg en het kratje smaakte toch wel (bedankt, Boy). Ook volgende week probeert dhr. Neleman een wedstrijdje op de kalender te krijgen, maar dat is nog niet helemaal zeker. Hou de mail en de agenda in de gaten...!