20-3-2004
Langezand, Sportparkweg 5 Lelystad

Einde nog niet in zicht

Het worden nog moeilijke weken voor BAS 3 tot aan het eind van het seizoen. "Het seizoen duurt al veel te lang," is dan ook een veelgehoorde term.

Zaterdag was dit niet anders. De vorige keer tegen SVL werd het 5-0 (ook toen werd de wedstrijd in Lelystad gespeeld, omdat BAS zaterdags niet genoeg spelers had). Deze keer was de schade twee keer zo groot.

Bij rust stond BAS al tegen een onoverbrugbare 8-0 achterstand aan te kijken. Als deze verslaggever zich niet vergist, is ook dit een statistisch record voor BAS 3. Werd eerder dit jaar al de grootste nederlaag ooit (14-2 bij Unicum) behaald, deze keer was het de grootste achterstand bij rust ooit.

Gelukkig werd in ieder geval de tweede helft een stuk beter gespeeld en werd de eer gered. Pascal Veldt bepaalde met zijn goal de '1' op het scorebord. Lelystad had na 90 minuten het tienvoudige daarvan.