BAS 3 - DOS Kampen 8 : 2-4

BAS 3 2 - 4  DOS Kampen 8
7-4-2001

Verlies na slap spel

Na de overwinning van vorige week mag je verwachten dat BAS 3 het ritme weer wat meer terug heeft. Niets is minder waar, want zoals vandaag maar weer bleek speelde BAS niet sterk en verloor met 2-4 van de nummer laatst: DOSKampen 8.

In eerdere nederlagen lag het er nog wel eens aan dat BAS 3 moeite had om te scoren in de beginfase van de wedstrijd. Men kwam dan 1-0 achter en had kansen voor de 1-1. Als dan de 1-1 niet viel, verloor BAS met grotere cijfers.
Vandaag had BAS een droomstrat. Al snel in de wedstrijd schoot André ten Cate hard in. De keeper had moeite met de allicht geplande redding en klemde dus niet. Erwin ten Cate was alert en scoorde de 1-0. DOSK werd echter sterker waar BAS slapper speelde. Nog voor de rust konden de Kampenaren uitlopen tot 1-3.

Na de rust was er van een wedstrijd niet echt meer sprake. BAS hervatte zich enigszins, maar kon toch niet de beslissende aansluitingstreffer forceren. DOSK daarentegen scoorde wel: 1-4.

Uiteindelijk kon BAS nog iets terug doen. André ten Cate scoorde tot aller tevredenheid eindelijk weer en bracht zijn seizoenstotaal bij BAS 3 op 14. Volgende week speelt BAS 3 een inhaalwedstrijd, opnieuw tegen DOSK. Of dit tegen DOSK 7 of 8 is, is nog niet helemaal duidelijk.