2017/2018

Thuisnederlaag tegen koploper

10 maart 2018

Met maar 2 wissels (zal het nog verbeteren dit seizoen?) speelde BAS 3 best aardig mee met koploper KHC 3. Maar veel kansen werden er niet bij elkaar  Lees Verder >

Eclatante winst op SVI

17 februari 2018

Eindelijk won BAS 3 weer eens een wedstrijd. Op een glibberig bijveld in Ittersum werd met dikke cijfers gewonnen van SVI 6. Na 80 minuten vond de sch Lees Verder >

Koude herstart in Hasselt

3 februari 2018

Natte sneeuw, koude wind, drassig veld, jonge tegenstander: er zijn betere omstandigheden denkbaar dan deze hervatting van de competitie. BAS 3 verloo Lees Verder >

Procedure afgelasten trainingen

5 december 2017

De winter doet zijn intrede en dus kan het gebeuren dat er de komende periode trainingen worden afgelast. Daarvoor hebben het bestuur en de technische commissie van BAS Voetbal inmiddels een procedure in werking gesteld. Lees Verder >

DOS Kampen te sterk voor BAS 3

2 december 2017

Koploper DOS Kampen liet zien waarom het bovenaan staat. Veel rust en routine in de ploeg, een paar uitstekende voetballers en genoeg scorend vermogen Lees Verder >

Derde nederlaag op rij

18 november 2017

BAS 3 glijdt langzaam naar beneden op de ranglijst. Voor de derde opeenvolgende keer werd er verloren. Nu was Go Ahead Kampen met 2-3 te sterk. Gel Lees Verder >

BAS 3 verliest in laatste minuut

11 november 2017

BAS 3 had de beste kansen in Nunspeet (vooral voor rust), maar het was Nunspeet dat in de laatste minuut de winnende bal binnen kopte. Eindstand 2-1.. Lees Verder >