2016/2017

Zege in laatste wedstrijd

18 mei 2017

Nummer laatst Zalk 3 spartelde lang tegen, maar BAS 3 trok uiteindelijk aan het langste eind. Het won op donderdagavond de eerder uitgestelde wedstrij Lees Verder >

Dik verlies tegen IJVV

13 mei 2017

BAS 3 speelde een prima eerste helft, nam een 2-0 voorsprong, maar ging toch rusten met 2-2. Na rust kwam het weer voor, maar uiteindelijk trok IJVV 6 Lees Verder >

Zevenklapper bij DESZ

22 april 2017

Het begint eentonig te worden, maar wederom werd met een (veel te) krappe selectie een uitwedstrijd afgewerkt. Drie leenspelers en maar twee wissels,  Lees Verder >

Verlies bij VSCO

8 april 2017

Met hulp van grens- en scheidsrechter wist VSCO een 0-1 achterstand tegen BAS 3 lang op het bord te houden, om in de slotfase er ook nog eens met de v Lees Verder >

Overwinning na veel gezeur

1 april 2017

BAS 3 won zaterdag met 3-1 van een jeugdig OWIOS 5. De wedstrijd eindigde wat onvriendelijk: OWIOS 5 had gedurende de wedstrijd veel commentaar op de  Lees Verder >

Ingecalculeerde nederlaag bij Hattem

25 maart 2017

Hattem 3 is nog steeds zonder puntverlies, won in Biddinghuizen al redelijk makkelijk van BAS 3 (5-9), dus BAS 3 reisde zonder al te veel verwachtinge Lees Verder >

Primeur bij BAS 3 levert punt op

18 maart 2017

De derby tegen Swift '64 3 eindigde in 1-1 op een zwaar en hobbelig veld 3. Maar er werd geschiedenis geschreven: voor het eerst stond er een vrouw in Lees Verder >